Paranormális Jelenségek

Ez a blog a "Paranormális Jelenségek"-el fog foglalkozni. Videókat,képeket akármien paranormális dolgot találtok, várom a: kisertetek@gmail.com-ra.

Utolsó kommentek

  • BazaltKaresz: @Regina Gerzsenyi: Hatalmas baromságot írsz. A többiekkel elhitetheted, hogy nagy eszed van a tére... (2023.05.30. 10:53) Szellem videó Somogy megyében
  • PIi: @br1Koo: De amúgy ha figyeltél volna, akkor láttad volna, hogy a tükrökről van szó... (2020.08.25. 10:15) Szellem a tükörben
  • Regina Gerzsenyi: Sziasztok! Megnéztem a "szellem videó Somogy megyében" című videót és szeretnék segíteni ebben ho... (2020.03.29. 22:37) Szellem videó Somogy megyében
  • Krisztián Szöllősi: @Mate811: buta vagy , törjön rád egy cigány család átka (2018.11.27. 16:16) Szöllősi Norbert története
  • Krisztián Szöllősi: @garfield005: nem tudom pontosan hol volt az x de a szoba alatt a padlás van -a “legkissebb öccs” (2018.11.27. 16:15) Szöllősi Norbert története
  • Utolsó 20

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

BOO!

Várom a történeteket!!! Minden apróság fontos!

2010.11.03. 08:06 | Andilona | 10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kisertetek.blog.hu/api/trackback/id/tr362418773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Timcsiiiiiiiiii 2010.11.05. 12:06:22

Sziasztoook.Timi vagyok és a múlt éjszaka elég furcsa dolog történt velem..Az volt,hogy tegnap este hugom gépezett.Én közbe elaludtam..erre fél 2kor hajnalba fölkelt hogy valami világít az ágyam alatt.elkezdtem vele veszekedni,hogy fejezze már be,de közbe énis kezdtem félni..OK.lefeküdtünk..5 perc múlva: 'Timi ba***meg megint világit' fölkapcsoltam a villanyt - nagyon féltem-..hát akkor megint jött az hogy ~ aludjunk..5perc mulva.Timi világit a telefonod-b***meg hogy világitana ne képzelödj már?!:@:@ tényleg nagyon féltem.kimentem szóltam anyunak,ami pedig egyáltalán nem vall rám...anyu benéz az ágy alá,semmi..aznap éjjel lámpánál aludtunk..ma reggel felkelünk..és mondja hugom hogy neharagudjak hogy tegnap este bunkó volt,de nagyon megilyedt és elkezdett sírni szegény...:| aztmondta hogy nem képzelődött,szabályosan ugy látta hogy valaki világit valamivel az ágyam alatt..

Léccii,ha valaki tudja,hoyg mi lehetett...írjon.Köszönöm.

M.Jacksonfan0001 2010.11.25. 16:01:00

mikor lesz új történet,andilona?:D

Adam13 2010.11.26. 17:12:36

Sziasztok.Én Ádám vagyok 13 éves.Külföldön élek pontosabban Ukrajnában közel a határhoz Beregszászban.Azért mondtam el ezeket mert nagy szerepe van a történethez.
Rokonaink vannak ukránok és ellátogattunk ott is aludtunk.Boharavicának hívják a falut.Mi persze alig tudunk ukránul na mindegy.
Na szóval úgy két éve elmentünk oda és a rokon beszélt róla hogy a falu végében kicsit túl rajta van egy erdő és ott szaladgál a CSORT.A CSORT jelentése ördög.
Hát mi kiváncsi emberekhez híven meg akartuk nézni mien az a CSORT.Elmentünk az erdő szélére és úgyy magyarázta hogy mindig pontban 12-kor elkezd szaladgálni a csort és kiabálni.Szóval mi elmentünk az erdőhöz és ott legeltették a teheneket.És várunk várunk erre egy kis idő mulva elkezd szaladgálni ilyen fehér valami és kiabál olyan jó hangosan.
Hát mi nem értettünk figyeltünk egyszer csak eltünt.A tesóm olyan jó bátor legényhez híven azt mondja menjünk nézzük meg mivan arra és megnéztük találtunk egy lábnyomot és lefényképeztük.Persze sajna a kép bezöldült és letöröltük.Viszont a CSORT-ról készitettünk képet és láss csodát a fényképen nem látszott semmi.Pedig ott volt látta 6 ember.Aznap a rokon enm tudott aludni mi meg rimánkodtunk hogy had menjünk haza hisz féltünk a CSORT-tól.
UI: ez az én történetem

Adam13 2010.11.28. 09:15:07

hali tudom nem olyan félelmetes mint a az előző történetek de egy barátom montda(ő is érdeklődik a paranormális dolgok iránt)hogy iram le ide.

Az úgy volt hogy átköltöztünk pár utcával arrébb és kertes házban lakunk és bent nincs WC.
És hát elkel végezni az embernek a dolgát ha menni kel hát menni kel.
Én ki is mentem a villany felkapcsolva és egyszer csak hallom valami cipzár huzogatás vagy hasonló
és hallom csak hallom és nem értettem mi az próbáltam szólni neki "ki vagy " "who are you" há kitudja
nincs válasz na mindegy tovább mentem.
Aztán rá egy hétre már eléggé hozzá szoktam a hangokhoz és egyszer csak mondom megyek megnézem miaz megyek a nagy sötétbe megyek megyek a hang már nincs és egyszer megszólal mögöttem hátra fordulok semmi
kezembe a világitós gyújtó persze sokat nem ér körbe nézek egyszer kétszer semmi a hang az hallatszik és hallatszik.Ez általába 19ó-22-ig szokott hallatszani utána semmi.Egszer volt kivétel méghozzás éjfél volt majdnem.

Ez az én történetem ha olvasod köszi hogy elolvastad.

M.Jacksonfan0001 2010.11.29. 17:35:15

Hali!Barbi vagyok(ugyanaz,aki ide is írt,csak más profilon),és szeretnék elmondani egy furcsa történetet.
Valamelyik nyári nap korahajnalban arra ébredtem,hogy fagyok meg,pedig a paplanom tűzforró volt,és még kint is meleg volt nyár lévén.Felülök,nyúlnék a szemüvegemért,erre ahova nyúltam,ott azon a részen a kezem nem is láttam,annyira befedte valami fekete árnyék,és jéghideg volt.Megijedtem,futottam ki a szobámból,persze halkan,lábujjhegyen,hogy anyáék fel ne ébredjenek.Aztán mikor bementem,akkor már nem volt az a vmi sehol.Nem tudjátok,mi lehetett az?Am Michael Jackson alakja volt:D

Cmartin 2010.11.30. 11:39:00

Üdv! Cmartin vagyok nem egyszer vettem észre
hogy különös dolgok történtek a lakásomban. Hangokat halotam és különös olgokat látam.
Én nem igazán hitem a paranormális jelenségekben. Keresgéltem a neten és rájuk találtam www.kisertetjaras.mlap.hu.
Ök video foto és hang anyagot készitetek az eseményekröl. És hála nekik én megnyugotam hogy nem csak képzelödöm tényleg történek ilyen dolgok! Ugy hogy én már hiszek a paranormális tevékenységekben!
Ha te is kiváncsi vagy hogy mi történek a lakásodban hivd keresd fel öket. Nekem segitetek! www.kisertetjaras.mlap.hu

Zoli 23 2011.04.10. 07:08:57

Sziasztok!
Én Zoli vagyok 23 éves, és már vagy 8-9-éve látok szellemeket, meg néha angyalokat! És most péntek óta rémálmok gyötörnek miattuk, mert elhagyott a barátnőm! És most nagyon mérgesek rám! Folyamatosan a barátnőmmel készült közös képre mutogatnak, meg a naptáramat lapozták, és egy foltot raktak Ápr 11-hez, én még találkoznék is az exemmel, csak ő nem szeretne velem! De ha meg nem teszem meg akkor meg a szellemeket haragítom magamra!
Ha valaki tudna valamilyen megoldást azt megköszönném. Meg hogy miért teszik ezt velem?
A rémálmok végén mindig meghalok!

Előre is köszönöm a segítségeket!

mgabi74 2011.04.14. 16:03:28

Sziasztok!

UFO-s sztori: még 2001-ben az egyik barátom Pátyon lakott. Éjjel vittem haza kocsival, utána Budajenő-Tinnye felé vettem az irányt. Egyszer csak az egyik erdős részen az út jobb oldalán a fák között egy ufo bukkant fel. Zölden világított, a kocsiból határozottan két összeforgatott csészealj alakú volt és a fény lassan ment körbe (benne fekete sötét csíkok volnultak). Háromszor is odanéztem, mert erre azért nem számítottam! Az autó órája 1:07-et mutatott, arra pontosan emlékszem.

Órás sztori: Egyedül aludtam a házban, a felső szinten. Az órát (Nokia kommunikátor) beállítottam 7:30-ra, reggel csörgött is. Felkeltem, és öt percen belül a garázsban voltam. A kocsi órája 7:55-öt mutatott, a kommunikátorom pedig 7:35-öt! Visszamentem a házba, ahol a felső szinten lévő összes óra megbolondult. Vagy szintén 20 perccel kevesebbet, vagy valami egész mást mutattak, de nem a pontos időt.

Ajtónyitogatós: most egy tíz emeletes épületben lakom. A felső szinten van egy ismerős; felmentem hozzá, mert valamit meg kellett bütykölni neki. A lakásban a konyhából nem lehet az előszobaszekrényre látni, de befelé elhaladtam mellette, csukva volt, mert különben nem lehet normálisan elférni a kis hely miatt. Kifelé jövet viszont tárva-nyitva volt az egyik ajtó. Kipróbáltam, a mágneszár hangos csattanással nyitható v. csukható; de ilyet nem hallottunk. Ekkor mondta az ismerős, hogy ez már nem az első eset.

mgabi74 2011.04.14. 16:08:55

Még valami: nem vagyok egy rossz alvó, sőt :) reggel úgy kell magamat kicibálni az ágyból. Ebből fakadóan nem is ébredek fel éjjel. Egyszer viszont valamiért felijedtem hajnali 4 körül. Egyik kezemmel megdörzsöltem a szemem - ekkor a felettem lévő könyvespolcról két könyv pont a kezemre esett. Ha nem ébredek fel, kiveri a szemem?!? Mi ébresztett fel? Másnap a polc "lepakolódott" és évekig üresen állt, míg el nem költöztem onnan...

Niuska 2011.05.27. 21:24:07

Helló,

Niuska vagyok. Édesapám kb. 2 hete meghalt. Azóta furcsa dolgok történnek a lakásunkban.
Rólam tudni kell, hogy iszonyat szkeptikus ember vagyok.De tényleg, nagyon. Eddig majdnem mindenre tudtam racionális magyarázatot adni. Pár történetet ahogy olvastam azokba is bele tudnék kötni, így előfordulhat, hogy majd az enyémbe is valaki belefog. De akkor legalább megnyugodnék. Na mindegy mesélek:
A furcsa dolgok főleg a temetés napján voltak. Miután visszajöttünk a temetésről,ahogy anyukám belépett a hálószobába a klíma bekapcsolt-magától. Ez nem hangzik nagy számnak,CSAK: Anyukám nem ért hozzá,csak Apukám értett ; a kapcsoló ki volt kapcsolva, és nem volt áram alatt az egész gép.A lakásba Anyukám lépett be először, senki sem volt előtte bent. Oké,ezt nem tudtam hova rakni, biztos kóbor áram vagy valami ilyesmi-nyugtatgatom magam azóta is. Este a másik szobában, ahol a párommal együtt aludtunk, gyanúsan egyszerre ébredtünk fel. Ő arra, hogy valami húzza le az ágyról, én pedig rémálomból riadtam fel. (Álmomban Apukám köszönt el tőlünk, hogy nincsen semmi baj,vigyázz majd ránk és hogy minden rendben lesz)Ekkor a párom mondta,hogy vegyük le a tükröket,mert ez valami átjáró vagy mi. Kicsit mosolyogtam és beleegyeztem. Az összes tükör lefordítva, a nagyot ami a falon volt leraktuk a földre. Ez az a tükör amit a tévéből mindig lehet látni,hogy a falon van. És akkor is lehetett, amikor már egyébként a földön volt. Azt hittem csak én látom és biztos haluzok, de amikor a párom is megszólalt hogy: látod a tükröt?!De az az ami itt van a lábamnál! Na akkor, bocsánat a kifejezésért, "befostam". Másnap megint magyaráztam magamnak, hogy biztos csak a fáradtság, kimerültség, meg a történtek együtt.(Na de mindketten ugyanazt látjuk???) A legújabb ma történt.Van egy kép a szüleim hálójában. Fel van akasztva elég masszívan, szóval az nem eshet le, csak levenni tudják. Anyukám reggel elment dolgozni, mikor hazaért látja hogy az a kép az erkélyajtó előtt van a földön. És úgy van lerakva. Nem leverte valami, vagy a huzat, hanem azt valaki LEVETTE.És nem mi voltunk. Az ajtó zárva volt, be nem törtek,mindenünk megvan. Anya még azt is mondta, hogy olyan jelzésszerűen volt lerakva.
Na, most vagy valaki nagyon ügyesen belopózott a lakásba és morbid viccet űz velünk, vagy nem tudom. Azért a biztonság kedvéért lecseréljük a zárat.
Kezdem elhinni, hogy Apa az. De nem tudom. Lehet, hogy annyira hiányzik nekünk, hogy csak azt hisszük Ő az? De ilyenek nem történtek azelőtt. Nem tudom. De valahol érzem lesznek még ilyen fura dolgok a közeljövőben...
süti beállítások módosítása