Paranormális Jelenségek

Ez a blog a "Paranormális Jelenségek"-el fog foglalkozni. Videókat,képeket akármien paranormális dolgot találtok, várom a: kisertetek@gmail.com-ra.

Utolsó kommentek

  • BazaltKaresz: @Regina Gerzsenyi: Hatalmas baromságot írsz. A többiekkel elhitetheted, hogy nagy eszed van a tére... (2023.05.30. 10:53) Szellem videó Somogy megyében
  • PIi: @br1Koo: De amúgy ha figyeltél volna, akkor láttad volna, hogy a tükrökről van szó... (2020.08.25. 10:15) Szellem a tükörben
  • Regina Gerzsenyi: Sziasztok! Megnéztem a "szellem videó Somogy megyében" című videót és szeretnék segíteni ebben ho... (2020.03.29. 22:37) Szellem videó Somogy megyében
  • Krisztián Szöllősi: @Mate811: buta vagy , törjön rád egy cigány család átka (2018.11.27. 16:16) Szöllősi Norbert története
  • Krisztián Szöllősi: @garfield005: nem tudom pontosan hol volt az x de a szoba alatt a padlás van -a “legkissebb öccs” (2018.11.27. 16:15) Szöllősi Norbert története
  • Utolsó 20

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

BOO!

Whiteangel esete

2011.02.21. 13:43 | Andilona | 5 komment

Whiteangel, köszönjük szépen! Andilona

Sziasztok!

 

Ez az egész 2 hónapja történt velem. December elején új albérletet váltottam, mert ki akartam próbálni, hogy milyen egyedül lakni. Eleinte mikor elmentem zuhanyozni, mindig olyan érzésem volt, mint, ha valaki nézne, amikor lefeküdtem aludni, akkor pedig olyan volt, mint, ha valaki ott állna az ágyam mellett. Később 2-3 hétre rá egyik este fényképeztem a lakásban. Az összes kép el volt mosódva, egyszerűen nem lehetett kivenni belőle, hogy vajon mi is az. Ezekkel, a dolgokkal nem is foglalkoztam mind addig, amíg egyik éjjel arra ébredtem fel, hogy a takaró rám van hajtogatva. Ezután történtek az érdekes dolgok. Munka után mikor hazamentem (ez általában délután 5 óra magasságában volt ebben az időszakban akkor már sötét van) bekapcsoltam a számítógépem, és ahogy leültem gépezni, hidegség kapott el és olyan érzetem volt, mint, ha valaki állna a hátam mögött. Mikor hátra néztem, nem láttam senkit. (Ezt többször is éreztem) Egyik éjjel szintén felébredtem úgy 2-és fél 3 között arra, hogy mellém, akar feküdni, tolt beljebb az ágyon. Az nap éjjel valamikor hajnali 4 körül megint felébredtem és amikor kinyitottam a szemem az ablak mellett egy sötét alakot láttam (Ezt az alakot a későbbiek folyamán többször is láttam). Megpróbáltam visszaaludni, ami sikerült is. Reggel, amikor felébredtem azt vettem észre, hogy a függöny el van húzva.
Hétvégén a párom nálam aludt és  másnap délelőtt halványan gyerek kéznyomokat vettünk észre a falon. Még az nap hazamentem a szüleimhez és ott töltöttem náluk az éjszakát.
Másnap este mikor mentem vissza az albérletbe a munka után, megint a szokásos módon bekapcsoltam a gépemet. Ekkor furcsa hangokat hallottam. A sütőből pattogó hangok jöttek ki, hozzáteszem nem használtam a sütőt még.
Ekkor már egyre jobban elkezdtem félni. Az nap valamikor fél 1 körül feküdtem le,de 2-fél3 között ismét felébredtem, ez elkezdett rendszeressé válni. Már nem csak az esti órákban, hanem nappal is éreztem a jelenlétét. Másnap mikor mentem haza, ahogy beléptem az ajtón a telefonom kikapcsolt. ( az aksim teljesen fel volt töltve és még soha nem csinált ilyet) mentem a számítógéphez,hogy bekapcsoljam, de valami miatt nem tudtam bekapcsolni (ahogy bekapcsoltam kikapcsolt). A furcsa hangokat ismét hallani kezdtem. Ijedtembe összeszedtem pár ruhámat, és haza utaztam a szüleimhez. Ültem a buszon és hirtelen a jobb kezem, megérintette egy hideg valami. Egyre jobban éreztem, hogy ott van körülöttem.
Másnap elmeséltem az egyik ismerősömnek. Aki nem akarta elhinni az egészet. Oda adtam neki a lakáskulcsomat, hogy menjen fel a lakásba este. Felment a lakásba és  úgymond kis kapukat csinált. Pl.: úgy igazította a függönyt, hogy ha elmozdulna vagy akár mi azt észre, lehessen venni, meg a fürdőszoba ajtót nyitva hagyta. Másnap reggel visszament az albérletbe és a függöny nem úgy állt a fürdőszoba ajtó pedig be volt csukva. Leült a kanapéra és mesélte, hogy hirtelen kirázta a hideg. Idézem: " pedig én az ilyenektől nem félek, de ez valami furcsa érzés volt ".
Egyik reggel arra keltem fel, hogy a jobb lábamra nem tudok ráállni, az egész talpam és lábfejem be volt dagadva.
Akár hova mentem éreztem, hogy ott van. Éjszakánként ne tudtam aludni. Folyamatosan felébredtem.
 Kapcsolatba léptem szelleműzőkkel, akik megnézték a lakást és érezték, hogy ott van a szellem. Azt a tanácsot kaptam tőlük, hogy ne féljek, mert minél jobban félek annál több szellemet, idézek majd magam köré és próbáljam felvenni vele a kapcsolatot, hogy megtudjam, mit akar. De nagyobb volt annál a félelmem.
Most, hogy otthagytam az albérletet, és visszaköltöztem a szüleimhez, így kezdtek csillapodni ezek a dolgok.
Azóta is hallok hangokat meg érzek dolgokat, de már próbálom úgy kezelni, hogy hallucinálok, és így nem félek annyira tőle.

A kíváncsiság bennem van, hogy ki lehet, és mit akar, de valahol meg azt érzem, hogy jobb, ha nem tudom.

A bejegyzés trackback címe:

https://kisertetek.blog.hu/api/trackback/id/tr552676942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kloppi 2011.03.21. 21:18:17

bizar
és félelmetes
nem lehet hogy van egy titkos hódolód?

warrior0919 2011.03.22. 20:57:01

Szia!!

Ez tényleg félelmetes. De sajnos, van egy rossz hírem... Ilyenkor SOHA nem szabad szellemüzőket hívni, mert csak megerősödik a szellem, ha ott van a lakásodban. Kapcsolatba ne nagyon lépj vele, mert akkor azt hiszi hogy akarsz valamit tőlle, és végképp nem hagy neked nyugtot... Szóval kérd istent hogy űzze el őket!! Akkor is ha nem hiszel benne. Nekem ez mindig segített. És te magad ne próbáld meg elűzni, mert akkor még jobban rád száll, á bedurvul. Remélem segítettem. :)

ÜDV.: Zoli

Sachia 2011.06.23. 12:24:29

Szerintem egy kisgyerek szelleme. Erre utalnak a gyerekkéz-nyomok a falon és az is, hogy melléd akart feküdni. egy 9 év feletti ember már nem akarna bebújni melléd az ágyba.

CoffeLujzi 2013.02.23. 12:55:57

Csak egy gyermek volt... hiányoznak neki a szülei. Kivételes dolog olyan gyermekkel találkozni, aki szeretettel közeledik. Ritka, és kivételes...
süti beállítások módosítása