Paranormális Jelenségek

Ez a blog a "Paranormális Jelenségek"-el fog foglalkozni. Videókat,képeket akármien paranormális dolgot találtok, várom a: kisertetek@gmail.com-ra.

Utolsó kommentek

  • BazaltKaresz: @Regina Gerzsenyi: Hatalmas baromságot írsz. A többiekkel elhitetheted, hogy nagy eszed van a tére... (2023.05.30. 10:53) Szellem videó Somogy megyében
  • PIi: @br1Koo: De amúgy ha figyeltél volna, akkor láttad volna, hogy a tükrökről van szó... (2020.08.25. 10:15) Szellem a tükörben
  • Regina Gerzsenyi: Sziasztok! Megnéztem a "szellem videó Somogy megyében" című videót és szeretnék segíteni ebben ho... (2020.03.29. 22:37) Szellem videó Somogy megyében
  • Krisztián Szöllősi: @Mate811: buta vagy , törjön rád egy cigány család átka (2018.11.27. 16:16) Szöllősi Norbert története
  • Krisztián Szöllősi: @garfield005: nem tudom pontosan hol volt az x de a szoba alatt a padlás van -a “legkissebb öccs” (2018.11.27. 16:15) Szöllősi Norbert története
  • Utolsó 20

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

BOO!

A láthatatlan fuldokló

2010.09.30. 12:41 | Andilona | 3 komment

Ez saját eset :-(

Ez az eset még Gödöllőn történt. Igazából ez volt az az utolsó csepp, ami sürgősen költözésre bírt bennünket. Akkoriban a vásártéren laktunk egy rossz múlttal rendelkező házban. A házat az akkori férjem szülei építették. Sajnos a férjem anyukája (az egyszerűség kedvéért anyósomnak fogom hívni, bár már nem ismertem) egy elég fájdalmas ízületi betegségben szenvedett, és a házban lett öngyilkos. Apósom nem sokkal az odaköltözésem után halt meg: ugyanazon a küszöbön esett el és vérzett el, mint amelyik küszöbön az anyósom halt meg. Ő akkor már áttételes gégerákban szenvedett, ez összefügghet az elesésével is.

A történethez tartozik, hogy akkortájt három kutyánk is volt. Amolyan családtag kutyák... Az egyikük egy menekült dobi-németjuhász keverék volt. Tulajdonképp úgy nézett ki, mint egy igazi doberman, csak sokkal nagyobb volt. A gazdijának nem kellett, mert keverék volt. Ez a kislány -Doxi volt a neve- annyira összebarátkozott a jó meleg radiátorokkal, hogy nyáron a legnagyobb hőségben is ott támasztotta a hideg fűtőtestet. Ha valaki közeledett, azt szelíd erőszakkal eltaszigálta. Még az is stresszes volt neki, hogy napi 10-15 percre, a dolgát végezni kimenjen. Ha kizavartuk az ajtón, beugrott az ablakon. A másik érdekes jellem a Dakota nevű -szintén menekült- erdélyi kopó-roti keverékünk volt. Nem tudom mit élhetett át mielőtt hozzánk került, de rettegett mindentől. Nem mert átlépni az esőelvezető csatornán, nem mert felszállni a hévre, ...végülis semmit nem mert. Ennek következtében igyekezett minden percét a közelünkben tölteni. A harmadik kutya viszont a másik kettőt követte mindenhova.

A kutyáimról azért mesélek ilyen részletesen, mert ebben a történetben indikátorként szerepeltek. Szóval történt egyszer, hogy az unokatesóm, aki egyébként abszolút materialista (volt addig) nálunk vendégeskedett. Ő róla is fontos tudatnom egy dolgot: igazából nem tudjuk, hogy pontosan mi is a baja, de kisgyerek kora óta mutatja a Parkinson kór tüneteit: remegés, egyensúlyzavarok, gyengeség... Másik oldalon viszont extra intelligencia és humorérzék. Szóval, vele tévézgettünk késő éjjelig. A gyermekem a másik szobában aludt, a három kutya körülöttem feküdt. A film végén lekapcsoltam a tévét, Edie (Edmond) pedig elment a fürdőszobába.

A történethez tartozik az is, hogy azt a bizonyos küszöböt, amiről már beszéltem... szóval azt a szobát egész addig nem használtuk, amíg az ajtót meg nem szüntettük és egy dupla boltívet tetettünk a helyére. Ez volt most Edie szobája.

Pár perccel Edie távozása után hirtelen szörnyű hangos fulladozást hallottam. Míg magamra kaptam a ruhámat, két dolgon járt az agyam: 1: a Nagyi vajon mi a fa...-ért nem mondta, hogy Edie asztmás?! 2: Most mit csináljak- ha lélegeztetni kezdem, nem lesz, aki a mentőket hívja, de ha elkezdem bekapcsolni a telefont és megpróbálok hívni valakit... nos, ahogy hallom, addigra Edie megfullad.

Kirohantam, és akkor látom, hogy Edie az ajtóban áll, és meredten bámulja azt a helyet, ahonnan a hang jön! Ismétlem: a zihálás olyan hangos volt, hogy én azt hittem, az unokaöcsém fuldoklik. És olyan közelről hallatszott, hogy ha kinyújtom a karomat, elérem a hang forrását! Tévedés kizárva, semmiféle logikus magyarázat erre nincs! És a legrosszabb, hogy percekig álltunk ott, mert a hang nem szűnt meg azzal, hogy kirohantam és felkapcsoltam a villanyt.

A legérdekesebb a három kutya volt. Égnek álló szőrrel körülállták azt a helyet, és acsarogtak, mintha tényleg lenne ott valaki, akitől félnek. Aztán megrohamozták a kijárati ajtót és pánikszerűen kimenekültek az udvarra. Éjjel, amikor normál esetben nappal sem lehet őket kirugdosni a szobából! Reggelig be sem tudtam csalni őket, pedig nagy szükségem lett volna rájuk... Mindenesetre átvittem magunkhoz a gyereket hogy ne legyen egyedül, és hárman összebújva remegtünk reggelig, Jackie Chan filmekkel nyugtatgatva magunkat.

Edie ekkor döntött úgy, hogy francba a materializmussal. Én pedig ekkor döntöttem úgy, hogy nem lakom itt tovább. Azóta is sokat agyalok rajta, hogy mit hallhattunk. Végül is azért nem értem, mert nem az a bizonyos küszöb állt a történet központjában, amelyiken két ember is megfulladt.

Sajnos később kiderült, hogy a „dolgok” velünk költöztek, de ez már egy másik történet. Apropó: jártatok már úgy, hogy jó határozottan megveregetik a vállatokat, és mikor hátrafordultok nincs ott senki?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kisertetek.blog.hu/api/trackback/id/tr372334410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MJfan01 2010.09.30. 14:03:45

Aha,velem sokszor van ilyen.Mindig,mikor jó jegyet hozok a suliból haza.Meg olyan is szokott lenni,hogy a melegben (bent) nagyba gépezek,és lélegzek,aztán egyszer csak látszik a leheletem...:O

MJfan01 2010.09.30. 14:05:09

Aha,sokszor.Mikor jó jegyet hozok haza suliból.Néha még a gép előtt látszik is a lélegzetem...:O

MJfan01 2010.09.30. 14:05:48

Bocsi,csak ez a f...-om gép nem hozta be -.-"
süti beállítások módosítása