Paranormális Jelenségek

Ez a blog a "Paranormális Jelenségek"-el fog foglalkozni. Videókat,képeket akármien paranormális dolgot találtok, várom a: kisertetek@gmail.com-ra.

Utolsó kommentek

  • Krisztián Szöllősi: @Mate811: buta vagy , törjön rád egy cigány család átka (2018.11.27. 16:16) Szöllősi Norbert története
  • Krisztián Szöllősi: @garfield005: nem tudom pontosan hol volt az x de a szoba alatt a padlás van -a “legkissebb öccs” (2018.11.27. 16:15) Szöllősi Norbert története
  • Krisztián Szöllősi: Sziasztok! Én lennék a “legkissebb öccs”. Így utólag visszaemlékezve tisztán emlékszem az egész do... (2018.11.27. 16:14) Szöllősi Norbert története
  • Edina Lőrincz: Sziasztok. Én is szinte így jártam. 11 hetes kismama vagyok és a 9 hetes ultrahangképet nézegett... (2018.04.12. 07:10) A baba vigyázó
  • Thomas F.: Hmmm. Érdekes, de talán a helyesírásod még ijesztőbb. (2017.05.22. 13:58) Timi története
  • Utolsó 20

Naptár

április 2019
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

BOO!

A kisfiú szelleme

2011.07.15. 09:07 | Andilona | 28 komment

Köszönjük szépen! Andilona

  Łastßreath esete

 

Üdv.
Egy újabb különös dologgal szeretnék elő rukkolni. Őszintén szólva nincsenek miatta nyugtalan éjszakáim, mert már hozzászoktam az ilyenekhez.
Úgy körülbelül másfél hete vettem észre először. Éjjel elég későn feküdtem le aludni és még jó ideig forgolódtam is. Mostanában egyébként is rosszul alszom a meleg miatt. Aztán felkeltem, és kimentem a konyhába inni. Nem kapcsoltam villanyt, mert nem akartam zavarni anyukámékat. Visszamentem a szobámba és igazán meglepődtem. A szekrényem mellett a sarokban, az ablaknál ott ácsorgott valaki. Az ajtót éjszakára zárjuk, és én inni voltam. Ha be is jött volna valaki, kétlem, hogy nem vettem volna észre. De ez a valaki nem volt nagyobb egy 5-6 éves kisfiúnál. Fogalmam sincs honnan veszem, hogy fiú volt. Egyszerűen csak éreztem. Nem is láttam tisztán, mert már egy ideje nem jó a közvilágítás az utcán. Bemásztam az ágyamba és nem tudom milyen belső indíttatásból, de jó éjszakát köszöntem neki és utána elég hamar el is aludtam. Azóta minden második éjjel 11 és éjfél között eljön. Mindig máshol ácsorog. Próbáltam már szóra bírni, de sosem válaszol. Félni nem félek tőle, mert érzem rajta, hogy nem akar bántani. Inkább, mintha félne valamitől. Van hogy csak csücsül a székemben és a térdecskéit felhúzva gubbaszt. Egyszer villanyt is kapcsoltam, hogy jobban megnézzem magamnak, de eltűnt. Aztán lekapcsoltam a villanyt és ugyanott ácsorgott, ahol előtte. Nem igazán tudom, hogy mit is szeretne tőlem. Talán egyszer majd szóra bírom a kicsit. Addig meg, van egy hallgatag lakótársam. Amíg nem csinál semmi rosszat nincs okom elüldözni.
Szívesen fogadnék tippeket, hogy miért lehet itt, vagy hogy mi is ez a jelenség pontosan. Részemről sajnálom a kisfiút, mert nagyon elveszettnek tűnik. Arra is gondoltam már, hogy talán nemrég halhatott meg és nem tudja, hogy hol van, és ez miatt fél. Szeretnék neki segíteni.

A baba vigyázó

2011.07.08. 12:17 | Paranormal | 9 komment

"Sziasztok,
 
Édesapám sokszor emlegette, hogy bármi is hoz ki a sodromból, ne átkozzak, mert a fognak az átkaink! Számos történetet mesélt el, ami elgondolkoztató... Apai ágon a család boszorkány vérvonal?? :) Most mégis mást szeretnék megosztani veletek! Fiunkról készült egy 4d ultrahang videó. Pár pillanatra többször feltűnik a fejénél egy alak. Csak később vettük észre, amikor a videóból doki által készített pillanatképeket küldözgettük a családtagoknak. Nagyon viszontagságos volt a szülés... és sokáig intenzíven volt a picink. Szerencsére egészséges.
 Azóta fiunk egy éves, és annak ellenére, hogy párommal egyikünk sem hisz különösebben a parajelenségekben, vagy más hasonlóban, meg vagyunk győződve róla, hogy a BaBánkat vigyázzák!  :) Kiráz a hideg, ahogy írok róla!  :) Küldök egy képet a videóból.
 
Üdv: Yorking"

Mit ne mondjak, eszméletlen jó a kép! Köszönjük szépen, hogy megosztottátok velünk!

Endrik Ádám története

2011.07.08. 12:14 | Paranormal | 8 komment

Hali.Ádám vagyok és egy újabb történettel álok most elétek.
Nem olyan régen mamámnál aludtam. Feküdtem lefele és a tetőről valamilyen nyikorgás, lépkedés hallatszott nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget. Ó biztos csak a szél játszik az antennával.
Pár nappal később ébredek felfele és a padról lépkedések hallatszanak, de úgy ahogy mondom lépkedések. Há mondom megyek megnézem biztos csak felment valaki valamiért, hát ilyen gyerek gondolkozás. Oda értem a pad feljárathoz Zárva. Nem értettük. Mamám mondja "menjél fel nézd meg lehet hogy csak egy macska volt" mondta. Felmentem nem láttam semmit aztán lemegyek és azt mondja nekem "lehet hogy tényleg macska volt" mondja " Pontosan olyan hang volt mint ahogy én lépkedtem".  De azért a macskának nincsenek olyan léptei mint nekem. Azért van egy kis különbség.

Fanni története

2011.07.08. 12:12 | Paranormal | 15 komment

Sziasztok! Fanni vagyok 14 éves.

13 éves koromban, nyáron történt az eset. Régebben is történtek furcsaságok. Eltüntek dolgok, és egy olyan helyen kerültek elő, ahol semmi sem volt, és észrevehető. Zajokat hallottam. Csoszogást, csattanást, pattogást.
éjjel úgy 1:30 körül arra riadtam fel, hogy vihar volt, és be volt dugulva a fülem. Az ágyban feküdtem, és egyszer csak valaki/valami megfogta a vállam, és a tarkóm. Oda fordultam. Két dolgott mondot. Az egyik: Az enyém vagy. A másikat nem értettem, de valami más nyelvü dolog lehetett. Egész reggelig sírtam. Nagyon megilyedtem. És az a legfucsább, hogy dörgött az ég, eltünt, és a fülem is kitisztult, ahogy eltünt.
Máskor pedig egy fénylő pici gömb alakút láttam, ami egyik pillanatról a másikra eltünk. Illetve azóta is hallok motoszkálást, pattogást. És még valami. Volt egy fekető csillogó kövem, amit még régen egy barátnőmtől kaptam. Mindig a szekrényen volt. Amikor az az izé megjelent, eltünt, és azóta sincs, meg nem úgy mint más tárgyak, amik 1-2 nap után előkerültek. Senki más nem hall ilyeneket, csak én. Apai ágról a nagymamám is már látott szellemet. Neki a halott keresztapja jelent meg. Más a családban nem.
Egyszer beálltam a lépcső alá, ami mindig recsent, de csak éjjel. Olyan mintha valaki járkálna rajta. Egyik este beálltam alá, és ezt kérdeztem "Szellem itt vagy?" És egy nagyot recsent.

Büki István története

2011.07.08. 12:09 | Paranormal | Szólj hozzá!

Sziasztok!
István vagyok.
Egy Baranyai faluban lakom egy régi építésű vályog házban, garázs, pajta stb. a szokásos épületek. A fát évekóta a pajtában vágtuk és tároltuk.
kb 3 éve furcsa zajra ébredtem esténként 10 és éjjfél között. A pajtából erőteljes kopácsolás halladszott pont olyan mint amikor hasogattam a fát, erőtljes dübörgés ismétlődő ütemre. Perzse olyankor senki sem volt kint. Ez évekig húzódottel. Mikor barátnőm hozzám költözött ő is hallotta éjjelnte ezt a hangot. Bevallom sosem volt merszem megnézni mi lehet az. Mindazonálltal mióta lelett bontva a garázs és a pajta egyrésze azóta megszűnt a hang. Végre nyugodtan tudunk aludni. :)

Timi története

2011.07.08. 12:06 | Paranormal | 4 komment

Sziasztok!
Timi vagyok.kb1,5 2 éve történt velem valami nagyon furcsa dolog amit úgy éreztem hogy nincsen rendjén. Abaligeen laktam akkor és eggyik barátőmet valameik este haza kísértem. pont teli hold volt. eggyik kedvenc számomat hallgattam amikor mentem hazafelé....Egy eladó házacska mellet menem el. ahol tuttommal ott meg halt egy idős néni .... és hát....be néztem az udvarra ahol volt ez az egész...tudni illik hogy ott a redőny mindig le volt húzva...és amikor benéztem láttam hogy a rendőny fent van....ez kb 1 perc lehetett mert meg áltam ...és láttam hogy egy idős női alak ott van az ablakban....és nagyon megilyedtem ...hazáig fotottam...nincs olyan messze de valami kéztetést éreztem akkor hogy benézzek oda...bár szerintem nem kellet volna....ez után nem mertem annak a hznak a közelébe se menni északa...a nő akit láttam majdnem hogy átlátszó volt....foszforeszklonak láttam...bár így útolag a sokk miadt nem nagyon emlékszem rá..de útána mindenképpen el akartam onnan költözni...és meg is történt....ekkor amikor ez történt kb 14 éves lehettem max 15. köszi hogy el olvastátok sziasztok.

Szellem videó Somogy megyében

2011.07.08. 12:02 | Paranormal | 14 komment

"Üdv. a Honlapra már írtam kommentet de belinkelem neked is. Szóval ezt a videót egy barátom készítette észak Somogyban. Nincs semmi átverés benne. Ebben a házban nagyon sokszor előfordulnak fura dolgok,már énis tapasztaltam személyesen. Ezért a barátom sokszor kiteszi a kamerát és sikerült is rögzítenie. Esetleg ha te találnál valami olyan dolgot pédául evp vagy valami amit mi nem vettünk észre azt szeretném ha jeleznéd. Ja a videó kb 5:30-nál kezd érdekes lenni de azt hozzá kell tegyem hogy a telefoncsörgés az nem természetfeletti az édesanyja hívta a barátomat,de viszont akkor kezdődik minden ami megmagyarázhatatlan. Lehet hogy a telefon váltotta ezt ki? Válaszod és segítséged előre is köszönöm.

Nagyon köszönjük a videót Kovács István. Bevallom, mér az elején kezdtem egy picit parázni, de 5:30 után már még jobban. Felettébb érdekesnek találtam a villany fel-le kapcsolásokat.

Harsányi Viktória története

2011.07.08. 11:55 | Paranormal | 19 komment

"Szia!

 
Nem is tudom, hogy kezdjem levelem. Nekem inkább segítségre van szűkségem.
A legjobb barátnőmmel és velem mostanában érdekes dolgok történnek. 
Régebben gyakran próbáltam szellemet idézni, persze gyerek fejjel. Azonban egyszer az egyik ilyen alkalommal egy fémkeresztet használtam, ami a végén eltört. Velem ekkor kezdtek a furcsaságok történni, utána abba maradt. Viszont körülbelül 1-2 hónapja újra furcsa jelenségeket tapasztalok. Elmozdul a kép a falom, a vázából kiesik a virág, a tükörben mintha mozgást látnék és mintha valaki mindig figyelne. Ilyen apróságokat, hogy a szekrényről leeső könyvek, tv bekapcsolódik magától és mindig a 8as csatornára ugrik, ha át teszem másikra akkor vissza ugrik stb. nem is említek. A barátnőmmel is hasonló a helyzet a villany önálló életet él a megengedett kádból egykettőre eltűnik a víz, leesik a könyv a szekrényről, bekapcsolódik a dolgok stb. történnek. Lassan már az iskolában is hasonló dolgok történnek, órán leesik a szivacs magától, a teremben motoszkálást hallunk, mikor csak mi ketten vagyunk ott. És az a furcsa, hogy minden dolog közösen történik. Úgy értem, hogy ami velem is megtörténik az vele is. És nekem a szobámban a falon van egy közös kép ami mindig megfordul. Nem tudjuk mire kellene ezt vélnünk vagy mit akar tőlünk, de szeretnénk ennek a végére pontot tenni, ha tudsz nekünk segíteni annak nagyon örülnénk.
Viki"
 
Ha valaki tud bárhogyan segíteni, kommentben jelezze.

Szöllősi Norbert története

2011.07.08. 11:39 | Paranormal | 15 komment

Sziasztok!
Velem az elmult években olyan dolgok estek meg amiket nem értek furcsának és ilyesztönek találok.
Évek otta a szobámba mocorgást pakolást és mozgást vettem észre.Ez nem igazán foglalkoztatot csak az elmult honapokban történö dolgok nem hagynak nyugodni.Én északa dolgozom hajnalba vagy regel érek haza.Mikor haza érek bekapcsolom a számitogépet netezem aztán tv-t nézek.Néha elöjön valami furcsa érzés mintha nem csak én lennék a szobámba hideg fuvalat a lábomon vagy a karom és a tarkomon,kopogás az ablakon (le van huzva a redöny és az ablak kopog) lámpa katogni kezd ilyenkor (lecseréltetem hátha az volt a baja hogy régi de nem ugyan olyan katogás és duranás ismétli saját magát).Számitógépezem és valaki el kezd pakolni a szekrényembe.Ezek a dolgok anyira nem is riasztanak de amik mostanság történek egyre inkább.Kezdöt azal hogy ha ki léptem a szobámbol és mentem vissza ládtam  hogy sötét alak vár vissza és ilyenkor hidegrázás törrám.Párhonapja arra épbredtem hogy ott ál valaki az ágyam melledt és figyel fel rijadtam (fél homály van a szobába nincs korom sötét) oda kapok és egy hideg vékony hoszu ulyú kezet fogok a kezembe nem szoritotam csak tartotam és néztem az a lakot de nem látam csak eggyre csuszik ki a kezemböl a kéz majd hatalmas nagy csatanás a lámpából mintha szét durantak volana az égök felkapcsoloma tévét és aztán a vilanyt nem látok semit az égöknek semi baja és semmi furcsa a szobámba.Ekkora már keztem ki leni idegileg és el mondtam öcsémnek aki erre anyit reagált hogy "nem csak én vagyok hülye,mert már én is észre vedtem dolgokat de látni még nem ládtam semit de csak a te szobádga." el kezdünk beszélgetni elmonta az élményeit és én is az enyémet.Egy két napig aztán semmi nem történt majd egyik hajnalba haza érak és azt látom hogy a fügönytartó le van esve (amit két hatalmas nagy szög tart amire még csümpeszkedni is lehet).Reggel felkeltem meg kérdeztem anyámtol hogy nem halot e vallamit az este viszakérdezte miért mondom neki a fügöny tartot meséli hogy a lekisebb öcsém játszot a neten mikor magátol leest.Nem mondtam neki mi van hagytam adolgokat továb alakulni.
Egyik nap édesanyám mondja hogy különös dolgokat vett figyelembe a szobámból árnyék jön ki majd magy visza.Ekkor elmeséltem neki a dolgokat nagyon meg ijedt.Szentelt vizet meg hasonlódolgokat akkart.Mondtam neki hogy ne háborgasuk edig is itt volt békében senki nem háborgata meg beszéltük hogy nem szolunk hozá nem beszlgetünk vele ha észre veszük ezeket a különös érdekeségeket.De viszont ma hajnalban nem dolgoztam ithon voltam arra ébredtem hogy valaki ál azágyam mellet ládtam egy emberi árnyékot és rá orditotam hogy nem is tudom miért valamit teni szeretet volna orditotam hogy ne hagy békén takarodj ne zavar tünj el felkapcsoldtam a tévét nem volt ott ugyhagytam  és aludtam tovább majd hirtelen ismét fel riadtam ugyan ugy ott volt a tévé ki kapcsolva orditotam hogy hagy békén majd az ágym felet lévö agancsok le repkedtek a falról kábé 1 méter egymás tetejére x-alakot formaálva majd eltünt visza kapcsoltam a tévét és meg ilyedve visza aludtam .Azért irom megezeket hogy segitséget kérjek töletek félek hogy a végén még be golyozom.
Köszönöm a segitséget
Köszönetel VIKTOR

Regina újabb története

2011.04.03. 16:39 | Andilona | 9 komment

 

Köszi szépen, Regina!
Szia. Úgy érzem, ezt is el kell mondanom.
A múlt éjszaka nem volt valami nyugalmasnak mondható. Háromnegyed 11-kor feküdtem le aludni, mert megnéztem egy filmet. Már egy jó ideje csak forgolódtam és már-már sikerült elaludnom, amikor arra lettem figyelmes, hogy valaki (vagy valami) csoszog a szőnyegemen. Nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, és rövidesen sikerült elaludnom. Ez után arra riadtam fel, hogy valaki az előszobai tükörszekrény ajtaját csapkodja. Őszintén szólva nem mertem kimenni. A zaj abba is maradt egy idő után, és én ismét elaludtam. Persze mondanom sem kell, hogy nemsokkal hajnali három előtt megint felébredtem. Recsegett a padlóm, és megint azt a csoszogó hangot hallottam, de amint az ágyam mellé ért, a hang abba is maradt.
Ma reggel, miközben reggeliztünk, említettem úgy mellékesen a dolgot anyukámnak, aki erre azt mondta, ő is hallotta a szekrény csattogását, de úgy gondolja csak álmodhatta a dolgot, mert az ajtó be volt zárva, a kulcs kétszer is el volt benne fordítva. Senki nem jöhetett be rajta minden zaj nélkül. Legalábbis élő nem...

Regina esete

2011.03.06. 13:28 | Andilona | 7 komment

Köszi a történetet, Andilona

Heló!
Nemrég regisztráltam fel a blogba. Ott láttam az e-mail címed. Remélem nem gond ha pár szóban elmesélek valamit. :)

Már egészen kicsi korom óta fogékony vagyok az ilyesmikre. Bár a gyerekek 99%-a elveszti ezt a képességet miután betöltötte a 6. életévét. Az én képességeim sem kristálytiszták.
Négy éves voltam. Meleg nyári nap volt. A kutyánkkal játszottam az udvaron. (Vidéki falucskában élünk, a kertünk mögött egy gyönyörű erdő terül el) A labda begurult a garázsba, hát utána mentem. A nagyapám öccse épp egyetlen pillanattal azelőtt akasztotta fel magát és én találtam rá. Gyerek fejjel nem igazán fogtam fel mi is történik így megkérdeztem tőle: "Miért hintázol olyan magasan?". Lehet hogy ez így morbidnak hangzik és semmi paranormális nincs benne, de minden ide vezethető vissza, ugyanis (miután utána kutattam) rájöttem, hogy akkor léptem be a garázs ajtaján, mikor nagyapám öccsének testét elhagyta a lelke.
A következő eset jó pár évvel később történt. Olyan 10 éves lehettem. Felébredtem az éjszaka közepén és körül néztem. az ágyam végében egy magas, sötét, szikár alak álldogált és engem bámult. Iszonyatosan megrémültem és sírva is fakadtam. Félhangosan kezdtem könyörögni neki hogy tűnjön el. Úgy öt perccel később (bár lehet, hogy kevesebb volt) a sötét alak egyszerűen köddé foszlott. Tisztán láttam, ahogy füstté vagy valami olyasmivé esik szét, bár semmiféle illatanyag nem kísérte a jelenséget.
Három éve eléggé csúnyán összevesztem édesanyámmal. (Azóta sem igazán vagyunk jóban.) Kiderült számomra ugyanis, hogy nem voltam betervezett gyerek és hasonlók. Eléggé felhúzott a dolog, és szó szót követett, tett pedig tettet. Anyukám ezt vágta a fejemhez: "Ha azt mondják ugorj a kútba, megteszed?" Én gonoszul válaszoltam vissza neki: "Szeretnéd?" Nagy megdöbbenésemre anyám e-kép válaszolt: "Hát most már jó lenne..." A különös a dologban az, hogy a kertünk végében áll egy régi kút. (Nem viccelek ez tényleg így van.) A dédmamám halála óta persze nem használja senki, ki is száradt azóta. A dédmamám már eléggé idős volt, és beleesett a kútba. Három nappal később találtak csak rá, holtan. Dühös voltam anyámra, ezért fejembe vettem, hogy ráijesztek. Kimentem a kúthoz. Megtámaszkodtam a szélén és fölé hajoltam. Nagyon halkan suttogást véltem felfedezni a kút mélyéről. Egy pillanatra még a szívem is megállt. Közelebb hajoltam. Hallottam hogy beszél valaki, de nem tudtam megállapítani az illető nemét, sem pedig azt, hogy mit próbál közölni velem. Határozottan emberi hangon beszélt, összefüggő mondatokat mondott, csak egyáltalán nem lehetett kisilabizálni, hogy miről beszél.
A kopogtatások éjszaka, a recsegő padló, meg a nappali tükrében elsuhanó alakok eléggé sűrűn tapasztalt jelenségek nálunk. Mostanra megtanultam ezekkel együtt élni. A ház, amiben lakunk mindig is a családomé volt, de úgy tűnik az eltévedt lelkek, vagy démonok pályaudvarnak használjak. Elkezdtem foglalkozni az okkult dolgokkal és a témához kapcsolódó dolgokkal is. A suliba nem viszem el ezeket a történeteimet, úgy is csak sült bolondnak tartanának. Egyetlen ember van, aki elhiszi, amit mondok, de ő is csak azért mert tapasztalt már hasonlókat.
Köszi a lehetőséget, hogy elmondhattam.
Üdv: Łastßreath

Az öreg szellem. Niki esete

2011.03.06. 13:14 | Andilona | 7 komment

Köszi Niki! Andilona


Szia! Nem tudom él-e még az oldal de én még csak most találtam rá és elolvasva a történeteket úgy gondoltam én is megosztom az enyémet, mert szellemek igen is léteznek!

Egy teljesen átlagos délután volt leszámítva, hogy az eső megállíthatatlanul esett. Buszoztam hazafelé. Utálom, ha valaki mellém ül, ezért kiválasztottam az egyetlen üres helyet. Szorosan a párás ablakhoz húzódtam. Nem hiszem, hogy véletlen volt, de a lényeg az, hogy épp a szomszédunkkal történt szomorú esetre gondoltam amikor a párás ablakon tisztán kirajzolódott egy öreg,ráncos arc. Persze felsikítottam és mindenki rémülten szólongatott körülöttem, de válaszolni nem tudtam. Az arc megmernék esküdni, hogy a szomszéd néni arca volt. Illetve a volt szomszéd nénié. Felakasztotta magát nem egészen egy nappal ezelőtt. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy jó viszonyban voltunk. Anyám egyenesen utálta, én csak kinevettem. Azt mondta gonosz szellemeket hoztunk a házba és, hogy a mi szellemeink nem hagyják őt éjszaka aludni. Aztán persze később egyre több dolgot fogott ránk, vagyis a szellemeinkre. A végére teljesen becsavarodott és a házból se nagyon járt ki. Néha hallottam, hogy kiabál.

Amint leszálltam a buszról (elég sokkos állapotban voltam még akkor) elkezdtem szaladni hazafele. Berontottam a lakásba és azonnal felhívtam a barátomat. Mindennél jobban vágytam valakire aki megnyugtat, átölel és azt mondja: biztos csak nagyon kimerültél és odaképzelted, mert ez lehetetlen, hogy valóban megtörtént. A barátom megígérte, hogy egy óra múlva nálam lesz úgyhogy addig gondoltam megfürdök. Van akiket az evés, van akiket a kiabálás nyugtat meg engem egy forró fürdő. Megengedtem a vizet, beleborítottam a tusfürdőt, levetkőztem és belemásztam a kádba.
Lassan tényleg elhittem, hogy csak képzelődtem. Már egészen megnyugodtam amikor a tusfürdős flakonért nyúlva valami mást tapintottam ki. Egy kezet. Méghozzá egy öreg kezet. Azonnal elkaptam a kezem és a kád azon pontját néztem ahol az imént éreztem, de semmit sem láttam.
Nem tudom meddig feküdtem a kádba remegő térdekkel csak azt tudom, hogy amikor végre elég bátorságot gyűjtöttem ahhoz, hogy kiszálljak a vizem már jéghideg volt.
Akkor már nem hittem, hogy csak képzelődök. Percenként a hátam mögé lestem és minden helyiségben sorra kapcsoltam fel a lámpákat. Amikor megjött a barátom azonnal elkezdtem mesélni neki és elmondtam, hogy szerintem a szomszéd néni szelleme kísért. Persze a barátom átölelt, simogatott, nyugtatott és végighallgatott , de láttam rajta, hogy nem hiszi el. Amikor megunta és felállt, hogy most már mennie kell, hiába kérleltem, hogy maradjon. Úgy döntöttem miután elment, hogy ágyba bújok és holnapra elfelejtem ezt az egész hülyeséget.
Aznap este rémálmom volt. Álmomban a szomszéd néni kiabált, majd egy nagy csattanást hallottam és a következő kép az arca volt, ahogy gúnyosan nevet és azt suttogja: Most te jössz!
Sírva ébredtem, de nem csak én voltam az egyetlen aki sírt a szobában. Anya az ágyamra ült és elmondta, hogy a barátom anyukája balesetet szenvedett és az intenzíven van. Azt mondta csak egy nevet ismételget mindig: a szomszédunk nevét.
Még aznap este összecsomagoltam és sírva könyörögtem, hogy vigyenek el onnan. Azóta kolis vagyok.

Nem tudom, hogy a szellem a házunkban van-e még. Én megpróbálok minél kevesebbet hazajárni. A barátom szakított velem mert engem okolt az anyja balesete miatt. Az életem attól a naptól kezdve gyökeresen megváltozott...

Niki

Saját történetem

2011.02.26. 21:54 | Paranormal | 37 komment

Nagyon sok történetet kaptunk, köszönjük szépen, de most ideje megosztanom az én egyik furcsa történetem:

Lassan pár hónapja történt, hogy egy telefonhívásra keltem fel, hajnali 3:33-kor.
Kómás voltam, úgy láttam, hogy ég a lámpa a szobában.

Felvettem a telefont, nem szólt bele senki.Ahogy kinyomtam, abban a pillanatban visszahívott, és egy mély, dörmögős hangot hallottam pár másodpercig. (Megjegyzem, a szám elvolt rejtve.)

Gondoltam, semmi érdekes nem lehetett, biztos valaki betyárkodott, addig, ameddig el nem kezdtem elmélkedni.

1., Láttam a bizonyos 'Fourth Kind'-ot (Negyedik típusu találkozásokat), amely igaz történetekre alapszik, és hogy pontban 3:33-kor raboltak el az UFÓk egy kislányt.

2., Googleztam, rákerestem erre az időpontra, angol fórumoknak a kommentjeit olvasva:

"Rosszul aludtam az nap éjszaka, frusztrált érzés kapott el, hogy pontban 3:33kor keltem fel."

3., 3 x 3:33 = 666, a 'Fenevad" jegye.

- Rákérdeztem szüleimre, senki sem volt ébren, nem csinált semmit az nap hajnalban.

- Miért láttam, hogy ég a lámpa?

- Miért hívott x-y vissza egy pillanat alatt?

- Vajon van köze az UFO-khoz?

 

Elmélkedéseket, kommenteket várok.

Üdv.
 

Gigi története

2011.02.26. 21:31 | Paranormal | 8 komment

"Szia!
 
Örömmel láttam minap, hogy újra elindult az oldal :)
Megmondom őszintén, nem nagyon hittem 100%osan a kísértetekben, paranormális jelenségekben tegnap éjjelig.
Történetem a következő.:
 
 
Pár napja nem igazán tudok aludni, és egyedül tartózkodni a lakásban. Miért? Mert a szemem sarkából mindig egy kis szürke árnyra figyelek fel, de mire oda nézek, eltűnik, és egyfolytában úgy érzem, valaki figyel.
Tegnap éjjel pedig olyan hajnali 3óra körül arra ébredtem, hogy az utcában az összes kutya éktelenül vonyít. Van egy 10 hónapos gyermekem, aki velünk egy szobában alszik. Felkeltem az üvöltésre, és arra, hogy a kislányom mocorgott. lenyugtattam és visszafeküdtem. ÉBREN voltam,alig csuktam le a szemem, a bal combomon egy erős szorítást éreztem, és hogy húz valaki.
 
Persze azt hittem a párom szeretne hozzám bújni, vagy álmodik,és csak reflex. De egyre erőteljesebb lett a szorítás, annyira, hogy már fájt, így lenyúltam a takaró alá, hogy megfogjam a kezét. De meglepetésemre nem volt ott a keze... sőt, háttal feküdt nekem és aludt mint a bunda. Gondolhatjátok, hogy bepánikoltam. Nem tudtam sírjak, vagy sikítsak fel, egyszerűen nyakig betakaróztam, összeszorítottam a szemem, és nyugtattam magam,h ez nem történhetett meg, biztos csak álmodom.
 
De nem, ébren voltam. Annyira, hogy azt is éreztem,hogy újra megfognak, és húznak lefelé, és vibrálást éreztem. Ekkor hirtelen rántottam magamon egyet, és a szorítás is, a vibrálás is abba maradt. Teljesen megszűnt. Nem tudom mi lehetett ez, de biztos, ilyet még az előtt soha nem éreztem. Még most is érzem ahogy szorítja a lábam. Szóval aludni szerintem ma sem fogok... nem tudom mit tehetnék, mindenki mást tanácsol: fehér gyertya, de egy, 4 gyertya a szoba sarkaiba, csak imádkozzak... stb... szerintetek?
 
Üdv.:Gigi"

Köszönöm a történetet, remélem jobbra fordultak az események! :)

Logan Ne'ran története

2011.02.26. 21:21 | Paranormal | 7 komment

"Nemrég találtam rá a blogodra, velem is történt egy parás eset, nem horror film, de én bekakáltam tőle gondoltam megosztom. A történetet Logan Ne'ran küldte:
 
Egyedül voltam otthon, mert a szüleim és a kutyánk már egy hete lementek telekre. Hajnalban valamire felébredtem, és már világos volt. Ám egy normál hangerejű szuszogásra lettem figyelmes, még egyszer mondom: rajtam kívül senki nem volt otthon, nem tudtam megállapítani honnan jön a hang. Direkt visszafogtam a lélegzetem, de a szuszogást továbbra is hallottam, továbbra is ismeretlen irányból, normál tempóval, mintha állna valaki és lélegezne. Ekkor nem mertem fölkelni, gyorsan becsuktam a szemem, és vissza aludtam. A hang reggelre eltűnt. Ám egy pár nap múlva, még mindig egyedül voltam otthon, és szintén ugyan ezt tapasztaltam hajnalban: normál tempójú és hangerejű szuszogás, ismeretlen irányból. Kicsit összeszedtem a bátorságom, kimentem körülnézni, de sehol nem tapasztaltam semmit.
A lakásban tudtommal nem halt meg senki, ha jól tudom mi lakunk itt először.
 
 
Ennyi a történetem, én megijedtem.
További sok sikert a bloghoz.
Üdv: Logan Ne'ran"
 
Köszönjük szépen!

Whiteangel esete

2011.02.21. 13:43 | Andilona | 5 komment

Whiteangel, köszönjük szépen! Andilona

Sziasztok!

 

Ez az egész 2 hónapja történt velem. December elején új albérletet váltottam, mert ki akartam próbálni, hogy milyen egyedül lakni. Eleinte mikor elmentem zuhanyozni, mindig olyan érzésem volt, mint, ha valaki nézne, amikor lefeküdtem aludni, akkor pedig olyan volt, mint, ha valaki ott állna az ágyam mellett. Később 2-3 hétre rá egyik este fényképeztem a lakásban. Az összes kép el volt mosódva, egyszerűen nem lehetett kivenni belőle, hogy vajon mi is az. Ezekkel, a dolgokkal nem is foglalkoztam mind addig, amíg egyik éjjel arra ébredtem fel, hogy a takaró rám van hajtogatva. Ezután történtek az érdekes dolgok. Munka után mikor hazamentem (ez általában délután 5 óra magasságában volt ebben az időszakban akkor már sötét van) bekapcsoltam a számítógépem, és ahogy leültem gépezni, hidegség kapott el és olyan érzetem volt, mint, ha valaki állna a hátam mögött. Mikor hátra néztem, nem láttam senkit. (Ezt többször is éreztem) Egyik éjjel szintén felébredtem úgy 2-és fél 3 között arra, hogy mellém, akar feküdni, tolt beljebb az ágyon. Az nap éjjel valamikor hajnali 4 körül megint felébredtem és amikor kinyitottam a szemem az ablak mellett egy sötét alakot láttam (Ezt az alakot a későbbiek folyamán többször is láttam). Megpróbáltam visszaaludni, ami sikerült is. Reggel, amikor felébredtem azt vettem észre, hogy a függöny el van húzva.
Hétvégén a párom nálam aludt és  másnap délelőtt halványan gyerek kéznyomokat vettünk észre a falon. Még az nap hazamentem a szüleimhez és ott töltöttem náluk az éjszakát.
Másnap este mikor mentem vissza az albérletbe a munka után, megint a szokásos módon bekapcsoltam a gépemet. Ekkor furcsa hangokat hallottam. A sütőből pattogó hangok jöttek ki, hozzáteszem nem használtam a sütőt még.
Ekkor már egyre jobban elkezdtem félni. Az nap valamikor fél 1 körül feküdtem le,de 2-fél3 között ismét felébredtem, ez elkezdett rendszeressé válni. Már nem csak az esti órákban, hanem nappal is éreztem a jelenlétét. Másnap mikor mentem haza, ahogy beléptem az ajtón a telefonom kikapcsolt. ( az aksim teljesen fel volt töltve és még soha nem csinált ilyet) mentem a számítógéphez,hogy bekapcsoljam, de valami miatt nem tudtam bekapcsolni (ahogy bekapcsoltam kikapcsolt). A furcsa hangokat ismét hallani kezdtem. Ijedtembe összeszedtem pár ruhámat, és haza utaztam a szüleimhez. Ültem a buszon és hirtelen a jobb kezem, megérintette egy hideg valami. Egyre jobban éreztem, hogy ott van körülöttem.
Másnap elmeséltem az egyik ismerősömnek. Aki nem akarta elhinni az egészet. Oda adtam neki a lakáskulcsomat, hogy menjen fel a lakásba este. Felment a lakásba és  úgymond kis kapukat csinált. Pl.: úgy igazította a függönyt, hogy ha elmozdulna vagy akár mi azt észre, lehessen venni, meg a fürdőszoba ajtót nyitva hagyta. Másnap reggel visszament az albérletbe és a függöny nem úgy állt a fürdőszoba ajtó pedig be volt csukva. Leült a kanapéra és mesélte, hogy hirtelen kirázta a hideg. Idézem: " pedig én az ilyenektől nem félek, de ez valami furcsa érzés volt ".
Egyik reggel arra keltem fel, hogy a jobb lábamra nem tudok ráállni, az egész talpam és lábfejem be volt dagadva.
Akár hova mentem éreztem, hogy ott van. Éjszakánként ne tudtam aludni. Folyamatosan felébredtem.
 Kapcsolatba léptem szelleműzőkkel, akik megnézték a lakást és érezték, hogy ott van a szellem. Azt a tanácsot kaptam tőlük, hogy ne féljek, mert minél jobban félek annál több szellemet, idézek majd magam köré és próbáljam felvenni vele a kapcsolatot, hogy megtudjam, mit akar. De nagyobb volt annál a félelmem.
Most, hogy otthagytam az albérletet, és visszaköltöztem a szüleimhez, így kezdtek csillapodni ezek a dolgok.
Azóta is hallok hangokat meg érzek dolgokat, de már próbálom úgy kezelni, hogy hallucinálok, és így nem félek annyira tőle.

A kíváncsiság bennem van, hogy ki lehet, és mit akar, de valahol meg azt érzem, hogy jobb, ha nem tudom.

Üdv mindenkinek!

2011.02.20. 09:39 | Andilona | 4 komment

Üdv mindenkinek! Bocsi hogy kicsit hanyagoltam a témát, de a másik könyvem kiadás-közeli állapotba került és elviszi minden időmet. Közben azért hallottam egy-két hátborzongató esetet, az egyik pont a családban esett meg. Ez azért durva, mert akivel történt, azt még meg is verték a szellemek, ami nagyjából ellent mond a szokásaiknak :-)

Mindenesetre még nem sikerült személyes élménybeszámolót kapnom, addig meg nem írok, míg nem tudom hogyan volt pontosan.

Addig is várom a történeteket és hozzászólásokat!   itt biztos megkapom:  andrea.ilona@hotmail.com

 

Fura lény -ugyanaz?

2011.01.31. 07:11 | Andilona | 16 komment

Köszi szépen! Andilona
 
Helló!Szeretném elkérni Tibi email címét(az utolsó hírek között volt a storyja) mert felkeltette az érdeklődésemet és szeretném megkérdezni tőle,hogy ő hol lakik,nem-e ugyanott lakunk!
Miért?Mert  hasonló történt itt is,bár nem velem:a szomszéd falu erdejében elvileg él egy lény aki szintúgy úgy néz ki mint Tibi storyjában a lény:nagyon vékony,karjai hosszúak a térdéig érnek,ember kinézete van.Állítólag páran látták az erdőbe.Én remetének nevezném,valamilyen eltorzulással.Azt mondták már tüntek el az erdőben is.BÁr ennek nem tudom mennyi a valóság alapja,mert akkor már kijött volna a rendőrség körbe szimatolni az erdőt.De hogy pont ugyanolyan "embert" írt le tibi ami itt is van az eléggé furcsa.
Laci

Leálltak a szellemek?

2011.01.27. 09:05 | Andilona | 9 komment

Hahó mindenkinek!

Lehet, hogy pang a szellemtevékenység az országban? Itt is csak apró-csepró dolgok történnek. Felkapcsolódik a villany meg ilyesmi.

Bár mióta levendula színűre festettük a falakat, radikálisan csökkent a paratevékenységek száma. Azelőtt simán lehetett hallani, hogy valaki végigcsoszog mellettünk alig fél méterre a parkettán, soxor teljesen máshol találtunk tárgyakat mint ahová előző este letettük. De a legfélelmetesebb a fekete felhő volt, ami jópár vendégre is ráhozta a szervi szívbajt. Ez annyira sötét volt, hogy el tudta takarni a videó órakijelzőjét is. Vagy a jó nagy ablakot, ami mögött égett a kinti fény. Szóval nem piti volt az elnyelő képessége. És mozgott, mászkált. No ez is eltűnt nyomtalanul azóta, úgyhogy akinél szellemjárás van, annak javaslom: lilára a falakat, azon nem jönnek át! Azt speciel nem tudom hogy miért van, de gyanítom, hogy összefüggés lehet az ördögűző papok sáljának(?) a színével is.

Hahó mindenki!!!

2011.01.13. 18:15 | Andilona | 15 komment

Nálunk fel-le kapcsolgatják a villanyt, de most különösebb dolgok nem történnek...  Van valakinek új története?

Tibi parajelenségei

2010.12.04. 18:52 | Andilona | 19 komment

Van egy másik dolog is ami nagyon zavar!!!
Ez kb 2 hete kezdődőt. A barátnőm kb 1.5 hónapja hagyott el, nagyon magam alatt voltam ez miatt, és ez csak azért érdekes mert tudom  hogy 
áradt belőlem a negativ energia  aminek a következménye az lett hogy
furcsa dolgok    
 történek a szobámban. Az egyik este olyan 1:30 fele lefekvéshez készülődtem le tettem magam mellé a laptopom  olyan 3-4 perc telhetett el mikor
hallottam hogy valami kaparja a laptop tetejét,nem mertem megnézni igy nem foglalkoztam vele, másnap este gépeztem és van egy sapka  a szobámba
ami fel van akasztva,gépezek és csak úgy magától lerepült az akasztóról, ami még nagyon érdekes hogy nem tudok éjszaka aludni amint eljön a késő este (olyan 23:15)
bedugul az orrom,mikor még is megpróbálok aludni valami nem hagyja hogy elaludjak ilyenkor zörejeket hallok meg valami állandóan meg fogja a lábam... ez nagyon ki borít
ma például a hajamat piszkálta, meg mostanában  egy ilyen mentás illatot érzek a szobámban nem mindig de ez is egyre sürüben érzékelhető jelenség...
nem szeretném hogy eldurvuljanak a dolgok ezért jó lenne ha valaki segítene.. szüleimnek nem szólok mert tuti hogy hülyének néznének ..

Tibi találkozása valami nagyon fura lénnyel

2010.12.04. 18:51 | Andilona | 6 komment

Köszi szépen, Tibi!  Andilona

Tibi vagyok
21 éves

2 évvel ezelőtt kb tőlünk 2 utcányival feljebb van egy emlékmű
odajártunk fel barátokkal inni (mert szép a kilátás) TISZTÁN emlékszem
mindenre fent voltunk az emlékműnél azt tudni kell hogy ez egy magán terület
és csak reggel 6:00 tól este 18:00 van nyitva tehát nem éppen legálisan voltunk ott
az emlékmű mögött van egy kis ösvény azon áthaladva egy egy kisebb mezőre jutunk
ki még mielőtt el kezdtünk volna inni  a kutyák nagyon elkezdtek ugatni a mező felől nem igazán hallatom
még kutyákat ugatni olyan volt mint mikor a kutya fél... mondtam Daninak nézük meg mi az
nehogy bajunk essen abból hogy magán területen vagyunk elindultunk a kis ösvényen és mikor az ösvény
végére értünk  a mező közepén látunk valamit ami nem ember volt, teljesen felegyenesedve a keze a térdéig
logót  a fizikuma is elégé furcsa volt valahogy túlságosan vékony volt ez most így hülyén hangzik de nagyon félelmetes
látvány volt, egy fa felé sétált a vicc az benne hogy tudta hogy mi ott vagyunk mert ránk nézet,csak azt nem tudom honnan tudta
mikor nagyon csendesek voltunk,ránk nézet vissza fordult és eltűnt a fa mögött nem jött elő a fa mögül mondjuk
nem is vártuk meg hogy még egyszer előjöjjön.
Vissza mentünk hozzánk és ott át beszéltük az eseményt de értelmes magyarázatot nem találtunk a történetre.
Rá 3 napra,  feküdtem az ágyamban (ez nyáron történt)   nyitva volt az ablakom ez olyan 21:00 22:00 ora között
volt már nem emlékszem pontosan ... és a kutyám el kezdet fel alá rohangálni a hátsó kert kapu és a bejárati kapu között 
 de mindezt  vonyítva szó szerint sírt a kutyám (SOHA nem csinált ilyet) elégé ismerős volt a dolog hisz az emlékműnél is így ugattak a kutyák      
gondoltam meg nézem mi lehet a baj, így egy söprűnyélél elindultam a kert fel gondoltam ha valami baj lesz a kutyám ugy is megvéd
ez persze nem így történt mert amint ki nyitottam a bejárati kis kaput a kutya beszaladt le feküt a bejárt ajtóhoz  a kertfele nézett   és
vicsorgott meg ijedtem nagyon kiváncsi természetű vagyok így elindultam a kert fel (persze nagyon lassan) és közben szolitgatam azt a valamit hogy ki vagy ?
meg ki van ott ? de válasz nem jött mikor kb 2 méterre voltam a kerti kaputól akkor hallotam egy nagy puffanást (mint amikor valaki átmászik a kerítésen )
 és egy furcsa nem emberi hangot  hirtelen a kutya is meg nyugodott ... utána olvastam hogy vannak olyan szagok ugyebár amit az emberek nem éreznek
de más állatok pl kutyák igen
és arra gondoltam hogy mi van ha az a lényeg érezte a szagom (am nem vagyok büdös nem erre kell gondolni) és ezért jött le ide...
de azot semmi eltünt teljesen (azota se mentem fel az emlékműhöz )

 

CMartinnak!

2010.11.30. 15:22 | Andilona | Szólj hozzá!

Köszönöm szépen a linket, felvettem velük a kapcsolatot email-ban! Ha megosztanád velünk az eseteidet, annak nagyon örülnék. Ide várom: keve333@citromail.hu vagy andrea.ilona@hotmail.com

Adam13 második története

2010.11.29. 11:16 | Andilona | 1 komment

Köszi szépen! Folytasd, légy szíves! Andilona

hali tudom nem olyan félelmetes mint a az előző történetek de egy barátom montda(ő is érdeklődik a paranormális dolgok iránt)hogy iram le ide.

Az úgy volt hogy átköltöztünk pár utcával arrébb és kertes házban lakunk és bent nincs WC.
És hát elkel végezni az embernek a dolgát ha menni kel hát menni kel.
Én ki is mentem a villany felkapcsolva és egyszer csak hallom valami cipzár huzogatás vagy hasonló
és hallom csak hallom és nem értettem mi az próbáltam szólni neki "ki vagy " "who are you" há kitudja
nincs válasz na mindegy tovább mentem.
Aztán rá egy hétre már eléggé hozzá szoktam a hangokhoz és egyszer csak mondom megyek megnézem miaz megyek a nagy sötétbe megyek megyek a hang már nincs és egyszer megszólal mögöttem hátra fordulok semmi
kezembe a világitós gyújtó persze sokat nem ér körbe nézek egyszer kétszer semmi a hang az hallatszik és hallatszik.Ez általába 19ó-22-ig szokott hallatszani utána semmi.Egszer volt kivétel méghozzás éjfél volt majdnem.

Ez az én történetem ha olvasod köszi hogy elolvastad.

Ádám13 esete

2010.11.28. 08:31 | Andilona | 3 komment

Köszi szépen, Ádám13! Andilona

Sziasztok.Én Ádám vagyok 13 éves.Külföldön élek pontosabban Ukrajnában közel a határhoz Beregszászban.Azért mondtam el ezeket mert nagy szerepe van a történethez.
Rokonaink vannak ukránok és ellátogattunk ott is aludtunk.Boharavicának hívják a falut.Mi persze alig tudunk ukránul na mindegy.
Na szóval úgy két éve elmentünk oda és a rokon beszélt róla hogy a falu végében kicsit túl rajta van egy erdő és ott szaladgál a CSORT.A CSORT jelentése ördög.
Hát mi kiváncsi emberekhez híven meg akartuk nézni mien az a CSORT.Elmentünk az erdő szélére és úgyy magyarázta hogy mindig pontban 12-kor elkezd szaladgálni a csort és kiabálni.Szóval mi elmentünk az erdőhöz és ott legeltették a teheneket.És várunk várunk erre egy kis idő mulva elkezd szaladgálni ilyen fehér valami és kiabál olyan jó hangosan.
Hát mi nem értettünk figyeltünk egyszer csak eltünt.A tesóm olyan jó bátor legényhez híven azt mondja menjünk nézzük meg mivan arra és megnéztük találtunk egy lábnyomot és lefényképeztük.Persze sajna a kép bezöldült és letöröltük.Viszont a CSORT-ról készitettünk képet és láss csodát a fényképen nem látszott semmi.Pedig ott volt látta 6 ember.Aznap a rokon enm tudott aludni mi meg rimánkodtunk hogy had menjünk haza hisz féltünk a CSORT-tól.
UI: ez az én történetem